На ділянці траси Чернівці-Тереблече завершують земляні роботи



На околиці села Грушівка Волоківської громади дорожники завершують земляні роботи. Наразі облаштовують швидкотоки, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше: Ремонт зсувної ділянки дороги в Чернівецькій області: що вже зробили?

Даний відрізок дороги М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече знаходиться у зсувній зоні. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області. 

Зазначається, що в рамках капітального відновлення даної ділянки, вже проведено низку складних земляних робіт. Зокрема, на глибині 6 м дорожники встановили 147 буронабивних ін’єкційних паль та влаштували дренажну систему, яка складається з 18 оглядових колодязів.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Також шляховики встановили гофровані дренажні труби, а на глибині 87 м облаштували дренажні тунелі. На ділянці змонтували 5 рядів габіонних конструкцій й влаштували водовідвідні лотки.

У Службі зауважують, що наразі підрядник завершує влаштовувати швидкотоки. Це залізобетонні лотки з великим ухилом. Їх встановлюють на проблемній перезволоженій ділянці дороги, аби відвести поверхневі води з дорожнього полотна. Наприкінці швидкотоку, а також на кожній східці перепаду, споруджуються спеціальні колодязі.

Читайте також: На Буковині за 100 млн відновлять ділянку автодороги "Чернівці-Заставна"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW