На Хмельниччині з шести пожеж, одна стала фатальною



На території області минулої доби виникло 6 пожеж, на одній з яких загинула людина.

23 листопада о 02:52 виникла пожежа зерносушарки в с. Судилків Шепетівського району, яку довелося гасити вогнеборцям 21 ДПРЧ та місцевої МПК. Вогнем знищено тонну кукурудзи, проте полум’я вдалося швидко приборкати і не допустити його розповсюдження.

А в Шепетівці на пров. Гвардійському загорілась господарча споруда приватного сектора. На момент прибуття підрозділу 21 ДПРЧ вогонь поширився на площу 40 кв.м, встигнувши знищити покриття і перекриття будівлі та пошкодити домашні речі. Вже на 03:55 полум’я було остаточно ліквідоване.

А на території дачного масиву, що в с. Шутнівці Кам’янець-Подільського району, о 04:39 загорівся дачний будинок. Під час гасіння бійці 5 ДПРЧ виявили тіло 62-річного чоловіка без ознак життя. Ймовірно, спалахнуло через порушення протипожежних правил під час експлуатації печі.

З цієї ж причини виникли пожежі житлових будинків у селах Глушківці Ярмолинецького та Данилівка Білогірського районів, які оперативно ліквідували рятувальники 22 ДПРЧ та 24 ДПРП, врятувавши обидві оселі від знищення вогнем.

В ніч на 24 листопада — о 02:03 — виникла пожежа одного з приватних гаражів у смт Віньківці. Пожежу, що поширилась на площу майже 60 кв.м, ліквідували о 02:20 бійці 27 ДПРП, котрі швидко прибули за викликом. Будівлю було врятовано від знищення вогнем.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW