Булінг у Хмельницькому: школярка ледве не задушила свою ровесницю



Хмельницька школярка мало не поплатилася життям через раптову агресію своєї ровесниці. Інцидент стався сьогодні, 24 листопада, в одному із загальноосвітніх навчальних закладів міста.

На 15-річну дівчину зненацька напала інша старшокласниця цієї ж школи і почала її душити. У конфлікт втрутилися свідки події та відтягнули нападницю. Потерпілій стало погано, педагоги негайно викликали «швидку» та повідомили її батькам і правоохоронцям. Про це повідомило видання “ХМ-ІНСАЙД”.

Медики Хмельницької дитячої лікарні, куди привезли дівчину з явними ознаками душіння на шиї, надали ій необхідну допомогу без госпіталізації. Проте зазначили, що наслідки могли б призвести до трагедії. Оскільки стискання було настільки сильним, що спричинило б перелом щитоподібного хряща.

Як повідомив батько потерпілої, спочатку вони налаштовані поспілкуватися з батьками дівчини, котра вже не вперше проявляє агресію до інших учнів. Адже на зухвалу поведінку кривдниці неодноразово надходили скарги. Якщо ж не вдасться виправити ситуацію, він звертатиметься із відповідною заявою до поліції.

  • Хмельницьке ДБР викрило схему незаконного переміщення бурштину з України до Республіки Молдова
  • Посадовця Хмельницького об'єднаного обласного військкомату затримано "на гарячому"


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW