Дах гуртожитку, пошкодженого на Львівщині "шахедом", відремонтували



У Дублянах відремонтували дах сімейного гуртожитку, який зазнав пошкоджень внаслідок атаки «шахедів» 1 січня цього року. Ремонтні роботи виконували комунальні служби Шевченківського району.

Про це повідомляє департамент міської агломерації ЛМР.

«Вибухова хвиля фактично знесла ще австрійську черепицю та пошкодила перекриття даху. Через це помешкання кількох сімей могло заливати дощем. Станом на сьогодні дах будинку вже відремонтували комунальники Шевченківського району, зокрема ЛКП №409. Гуртожиток сімейного типу – єдиний серед гуртожитків університету, який постраждав під час новорічної атаки у громаді», – розповіли в департаменті міської агломерації ЛМР.

Зауважимо, мешканцям, житло яких було пошкоджено через ворожу атаку, місто компенсує заміну вікон та вхідних дверей – до 12 тис. грн за одне вікно та до 8 тис. грн за одні двері. Подати документи у Дублянах можна у місцевому ЦНАПі, що на вул. Шевченка, 4.

За інформацією Офісу громади у Дублянах, наразі із заявами про компенсацію повної заміни вікон звернулося троє мешканців громади.

«В одній із квартир вибуховою хвилею вибило три вікна. Там проживає літня жінка. Ми домовилися з підрядною організацією, аби ті розпочали роботи із заміни вікон», – додали у департаменті міської агломерації ЛМР.

Нагадаємо, вночі 1 січня, Львівську громаду атакували російські шахеди, завдавши значних руйнувань. У Дублянах ударною хвилею вибило вікна у гуртожитках, амбулаторії, каплиці та у навколишніх будинках. А на Білогорщі повністю зруйновано Музей Романа Шухевича, постраждало кілька приватних будівель.

Читайте також: Очільник Львівської ОВА Козицький розповів про стосунки з бізнесменом Гринкевичем.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW