У Кривому Розі поліція затримала посадовицю райради, яка "заробляла" на укриттях



У Кривому Розі відповідальну за проведення державних закупівель відділу освіти одного з районів міста підозрюють у "відкатах" за ремонт укриттів. . Фігурантці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Про це повідомляє ГУНП у Дніпропетровській області.

Викрили корупційну схему проведення ремонтних робіт в приміщеннях навчальних закладів оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області та слідчі ГУНП в Дніпропетровській області. Відповідно до розробленого плану посадова особа, будучи відповідальною за проведення державних закупівель, отримувала 10 відсотків «відкату» з кожного договору. Наближені до фігурантки підприємці отримували підряд на проведення ремонтних робіт укриттів.

Затримання відбулося після отримання нею чергового траншу. Наразі жінці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Читайте також: Наживався на ремонті укриттів: криворізького підприємця суд залишив на рік без роботи.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW