На Сумщині вогнеборці з пожежі врятували котика, господар - у лікарні



9 січня, о 00:24 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу приватного житлового будинку в с. Білка, Охтирського району. На місце виклику прибув черговий караул 24-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Тростянець та місцева пожежна команда із с. Буймер.

Як було встановлено, вогонь охопив будівлю по всій площі. Ускладнювало ситуацію те, що помешкання в середині було дерев'яне. Через сильне задимлення вогнеборці працювали у захисних апаратах. На задимленому горищі вони виявили кота господаря, якого винесли в безпечне місце.

О 01:07 загоряння локалізували, запобігши його поширенню на господарчу та допоміжну споруди і літню кухню. О 03:04 полум'я остаточно приборкали.

Внаслідок пожежі постраждав господар будинку, 1939 р.н., якого госпіталізували до лікарні.

Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки ДСНС України, 2 працівника та 1 автомобіль місцевої пожежної команди.

За попередніми висновками, припустима причина загоряння — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Для запобігання таким випадкам обігрівайтеся безпечно!

Підписуйтесь на нас у соцмережах:

Telegram https://t.me/sumy0542

Instagram https://www.instagram.com/0542.ua/

Facebook https://www.facebook.com/0542inua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW