Наслідки негоди на Миколаївщині: рятувальники допомагають водіям на дорогах, - ФОТО



Дев'ятого січня по Миколаєву та області оголошено перший рівень небезпеки. Очікується ожеледиця та шквальний вітер.

Наразі фахівці ліквідовують наслідки вчорашньої негоди.

10:20 У Миколаївобленерго пишуть, протягом доби, що минула, фахівці повернули світло понад 43,7 тис. домогосподарств. Заживлено 40 населених пунктів, а також ще 9 - частково.

Наслідки негоди на Миколаївщині: рятувальники допомагають водіям на дорогах, - ФОТО , фото-1

09:00 В ЕЛУ Автодоріг пишуть, що вчора черговий диспетчер КП одразу почав відправляти водіїв спецтехніки на обробку доріг реагентами, щоб знизити небезпечні ризики проїзду під час ожеледиці.

Оброблено  всі 13 маршрутів 1,2 та 3 черги місцевих доріг.

Повторно, обробка доріг реагентами проводилася після 01.30 ночі.Обробка доріг реагентами тривала всю ніч.На цей час використано біля 180 т. реагентів.На дорогах працювало 11 одиниць спецтехніки та навантажувач.

Шановні учасники дорожнього руху , ожеледиця на дорогах може привести до аварійних ситуацій, тому будьте дуже уважними та обережними.

8:40 На Миколаївщині ДСНС врятували зі  зі снігового полону та слизьких ділянок доріг  шість авто, в яких перебувало 6 людей, у тому числі автомобіль швидкої медичної допомоги.

Також у ДСНС пишуть, що з проїзних ділянок доріг прибрано 4 повалені дерева. 

Протягом доби до мобільних та стаціонарних Пунктів незламності звернулась 31 людина.

Загалом для ліквідації наслідків негоди залучалось 54 рятувальники та 11 одиниць спецтехніки.

7:00 Залишається тимчасове обмеження для проїзду вантажного транспорту та автобусів по автодорозі М-13 - Кропивницький – на Кишинів (на ділянці в межах Миколаївської області). На інших автошляхах рух для вищезазначеного транспорту відновлено. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW