Спочатку попрацюють спеціалісти, геральдисти: Сєнкевич про зміну герба Миколаєва, - ФОТО



Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, на якому етапі наразі створення нового герба.  

Нагадаємо, раніше мер Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що у Миколаєві буде проведено конкурс на новий герб міста. З його слів, ідея криється в тому, щоб замінити на гербі галеру з чорними веслами, на корабель. До нього долучився голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, який запропонував виділити 200 тисяч гривень для переможця конкурсу. Пізніше начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Юрій Любаров розповів, що зараз йде підготовка правил з конкурсу на новий герб міста. Вже після обрання переможця конкурсу, міськрада затвердить новий герб і внесе зміни до статуту міста.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, на якому етапі наразі створення нового герба., герб Миколаєва

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, на якому етапі наразі створення нового герба., герб Миколаєва

Як передають «НикВести», Сєнкевич розповів, що перед оголошенням конкурсу на новий герб, над цим питанням попрацюють спеціалісти:

— Я думаю, що спочатку попрацюють спеціалісти, геральдисти і так далі. Там вже кажуть, що це взагалі не галера, а летючий корабель і Сєнкевич просто не розбирається у суднобудуванні. Так, я не розуміюся на суднобудуванні. Я думаю, що спеціалісти попрацюють і скажуть, що, можливо, це взагалі погана ідея і не потрібно цього робити, а човен з веслами — це ладья і їй парус не потрібен. Коли ця ідея дійде до якоїсь реалізації, то ми з вами почуємо у першу чергу від Юрія Любарова. На сьогодні мені невідомий цей процес, — сказав Олександр Сєнкевич.

Читайте також: Герб Миколаєва. Яким він був у різні роки існування міста



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW