У 2023 році понад 12 тисяч дітей пільгових категорій з Дніпропетровщини відпочили у дитячих закладах в Україні та за кордоном



У 2023 році понад 12 тисяч дітей пільгових категорій з нашої області оздоровилися та відпочили у дитячих закладах в Україні та за кордоном.  

Про це повідомив голова ДОР Микола Лукашук.

Він зазначив, що серед них - діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, учасників бойових дій, загиблих ветеранів, ВПО, діти із багатодітних сімей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. А ще – переможці конкурсів, олімпіад, відмінники.

За путівками, придбаними за кошти з державного, обласного та місцевих бюджетів вони змогли побувати у закладах Закарпатської, Львівської областей, Києва та інших.   

Майже 700 дітей відпочили за кордоном - за кошти благодійних фондів. 

"Нещодавно з відпочинку повернулись 76 діток із закладів "Артек" у Київській та Закарпатській областях - тематична зміна "Фестиваль зимових свят та традицій “Диво у кожному з нас", що тривала 21 день. Діти змогли поринути у світ зимових подорожей, захоплюючих пригод та забав", - написав Лукашук.

Він запевнив, що цьогоріч у школярів теж буде можливість відпочити. Щоб отримати путівку для дитини, слід звертатися до відповідних структурних підрозділів міських, селищних, сільських рад. 

"В українських діток має бути дитинство, гідний розвиток, незважаючи на складний час. Бо вони - наше майбутнє", - додав голова ДОР.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW