В Одесі чоловік викрав мопед, проте натрапив на поліцейських



Одеські поліцейські викрили чоловіка у незаконному заволодінні мопедом.

Про це повідомили у ГУНП.

Правоохоронці повернули транспортний засіб потерпілому, коли він навіть не встиг помітити його зникнення. А правопорушнику повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Подія сталася вранці на Люстдорфській дорозі. Побачивши припаркований на узбіччі двоколісник, місцевий чоловік вирішив його викрасти. Він з’єднав дроти запалювання, привів в дію двигун, сів за кермо і рушив тротуаром у бік свого дому. Невдовзі правопорушника помітили патрульні та зупинили його для перевірки документів. Після того, як водій не зміг їх надати, на місце була викликана слідчо-оперативна група.

Слідчі територіального підрозділу поліції встановили, що мопед чоловіку не належить і був незаконно привласнений ним. Транспортний засіб в нього вилучили і повернули власнику, який навіть не помітив зникнення майна. Зі слів зловмисника, чужий двоколісник він планував залишити на парковці біля свого будинку, а потім вже вирішувати, що з ним робити далі.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному заволодінні транспортним засобом. Її санкція передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк», - розповіла слідча Одеського районного управління поліції № 1 Аліна Грабарчук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW