Масована ракетна атака по Україні: в яких областях пролунали вибухи сьогодні вранці



На початку шістсот вісімдесят четвертої доби широкомасштабної збройної агресії рф по Україні було завдано масштабного ракетного удару. Ворог випустив десятки крилатих ракет, використав "Кинджали" та балістику. У низці міст пролунали вибухи, відомо і про "прильоти".

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Запорізька область

У Запоріжжі пролунало пʼять вибухів. Відомо про влучання ракет у житлові райони. Є двоє постраждалих. Про це повідомили в Запорізькій ОВА.

У місті прогриміли 5 вибухів, є "прильоти" по житлових районах, вже відомо про поранених.

Внаслідок ракетної атаки станом на 08:00 відомо про двох постраждалих - чоловіка та жінку. Інформація попередня та може доповнюватися. На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби.

Дніпропетровська область

У Дніпрі та передмісті було чутно вибухи. Кривий Ріг - приліт по ТЦ. Частина міста без світла, не ходять тролейбуси та трамваї. Також атаковано Новомосковськ.

Масована ракетна атака по Україні: в яких областях пролунали вибухи сьогодні вранці, фото-1

Харківська область

Харків: щонайменше 4 ракетних удари, тип – встановлюється. Пошкоджено підприємство, навчальний заклад. Травмовано 53-річну жінку, стан легкий. Потерпілу госпіталізували.

Зміїв: є влучання у приватний будинок. З-під завалу врятували 90- та 60-річних чоловіків. Ще одна жінка залишалася під завалами кілька годин, рятувальники дістали її тіло.

Хмельницька область

Перший вибух у Хмельницькому пролунав о 07:20 ранку. Згодом у місті було чутно ще два вибухи.

У Повітряних Силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування крилатих ракет для Старокостянтинова та Шепетівки.

Нічна атака "шахедами"

Також російські окупанти у ніч проти 8 січня спробували атакувати південь України вісьмома дронами-камікадзе Shahed 131/136. Усі ворожі цілі були знищені, однак зафіксовані падіння уламків.

"На південь було спрямовано атаку ударними дронами типу Shahed 131/136. Заходили вони з акваторії Чорного моря і були максимально зосереджені на Одещині. Всі вісім дронів, які ворог спрямував, були знищені – один на Миколаївщині і сім на Одещині", – розповіла керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк у ефірі телемарафону



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW