Пошкоджено торговельний центр, перевернуто маршрутку: наслідки ракетного удару по Дніпропетровщині



Сьогодні вранці оскаженілий ворог знову бив по мирних містах Дніпропетровщини. Від ракетних ударів постраждало два райони.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає редакція сайту 056.

Поцілив по Кривому Рогу. Пошкоджені торговельний центр та понад два десятки приватних будинків. 58-річний чоловік отримав осколкові поранення. Він у задовільному стані.

Ліквідують наслідки атаки і у Лозуватській громаді Криворізького району. Там також "приліт". Загинула 62-річна жінка. Зруйнована приватна оселя.

Дісталося й Новомосковську. Виникла пожежа, її вже локалізували. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку, що проїжджала повз. Пошкоджені три адмінбудівлі, дві заправки, п'ятиповерхівка, авто. У місті, попередньо, 24 постраждалих. З них п'ятеро – діти. Хлопчики 4 і 8 років. Та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості.

Про деталі атаки розмовів міністр МВС Ігор Клименко.

"У Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, 8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких 4 дітей. Пошкоджені житлові будинки. У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр", - повідомив він.

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW