Україну охопить потужний південний циклон: погода у Миколаєві на 8 січня



8 січня потужна південна циклонічна система зумовить складні погодні умови в центральних областях України, на Прикарпатті, у східній частині та на півдні.

Як повідомила синоптик Наталка Діденко, очікуються сніг, сильний вітер, ожеледиця, хуртовини, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на півдні з дощем, місцями сильні опади.

- Північна частина утримається від серйозного впливу циклону - без істотних опадів або подекуди незначний сніг. Морози посиляться, але на півдні ще втримається тепла погода навіть із ʼплюсамиʼ, - додала синоптик. 

В Укргідрометцентрі попереджають про небезпеку І рівня на дорогах. 

"8 січня у південних областях ожеледь, налипання мокрого снігу, на Одещині вдень пориви вітру 15-20 м/с, у центральних та східних областях значний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах України ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий)", - сказано у повідомленні.   

Загалом на Миколаївщині за прогнозами синоптиків вдень буде хмарно, помірно, місцями мокрий сніг та дощ. Вдень стовпчик термометра досягне позначки +3 тепла, вночі температура повітря опуститься до -13 градусів морозу. Рівень вологості повітря становитиме 88%. Швидкість вітру досягатиме 7-12 м/с.

Нагадаємо, Миколаївщина готується до погіршення погоди - водіїв просять утриматися від поїздок.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW