Що чернігівці дарували рідним на свята, та які подарунки отримали від близьких



Чи дарували на свята подаруночки своїм близьким? А самі під ялиночкою щось знайшли? Чи задоволені? Може, замість подарунків цього року вирішили перерахувати кошти на ЗСУ? Розкажете, який був найцікавіший подарунок, що ви отримували під новий рік? З цими запитаннями звернулися до перехожих у нашому обласному центрі.

Жанна, пенсіонерка

Я нічого не дарувала. Невістка тут, а син мій на фронті, інша невістка із сином теж тут. Я всім зателефонувала, привітала з Новим роком, побажала всього найкращого. Рідні принесли мені продуктів, теж привітали мене, подарували нову кофтинку.

Що чернігівці дарували рідним на свята, та які подарунки отримали від близьких, фото-1

Людмила, пенсіонерка

Мої діти далеко, тому подарунки досі лежать під ялинкою. Я теж нічого не отримала, чекаю поки приїдуть. Оскільки я пенсіонерка, діти більше витрачають на подарунок, ніж я. Вони зазвичай якусь техніку дарують, і обов’язково книгу. До речі, моя донька часто буває на презентаціях, тому в мене книги всі з авторськими підписами. Я вважаю, що зараз треба менше витрачати на подарунки, і більше - на донати.

Що чернігівці дарували рідним на свята, та які подарунки отримали від близьких, фото-2

Богдан, фотограф

Ми на Новий рік обмінялися подарунками, але це були дрібнички, наприклад, я отримав книгу. Як на мене, завжди треба проявляти увагу до близьких і дарувати щось символічне. Вартість подарунку визначається не сумою, яку ти заплатив у магазині, а увагою. Тому не варто дарувати щось дороге, а решту коштів, звісно, скеровувати на відплату окупантам.

Що чернігівці дарували рідним на свята, та які подарунки отримали від близьких, фото-3

Ольга, студентка

Мені подарували на Новий рік купу цукерок, класний рюкзак і подарунок, який я хотіла. Зараз мій заробіток трішки просів, тому я дарувала по мінімуму. Вирішила дарувати книги, придбала племіннику та друзям. Вважаю, що це хороший подарунок. Я стараюся знаходити кошти і на збори, і сама намагаюся робити збори-розіграші. А також паралельно щось накопичувати, аби хоча б мінімально порадувати близьких подарунками.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW