Погода у Кривому Розі на місяць: яким буде січень 2024 року



Січень у Кривому Розі, за прогнозами синоптиків, має бути теплим. Температура повітря не опускатиметься вдень нижче -5°, а більшість днів буде взагалі "плюсова" температура. Опадів у перший місяць 2024 року буде не дуже багато, переважно йтиме невеличкий дощ, або мокрий сніг. 

Про це повідомляє 0564.ua, посилаючись на сайт "Meteofor". 

Завтра, 2 січня, протягом усього дня у Кривому Розі буде триматися хмарна погода. Без опадів. Вдень повітря прогріється до +8°. Швидкість вітру сягне 10 м/с.

3 січня зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кривому Розі вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Ввечері очікується дощ. Вдень повітря прогріється до +6°. Швидкість вітру сягне 9 м/с.

4 січня похмурий ранок у Кривому Розі повільно перетече у ясний день, а ввечері небо знову опиниться у полоні хмар. Вдень повітря прогріється до +8°. Швидкість вітру сягне 8 м/с.

5 січня до обіду у Кривому Розі протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Вдень повітря прогріється до +4°. Швидкість вітру сягне 8 м/с.

В суботу, 6 січня, у Кривому Розі очікується ясна погода. Вдень повітря прогріється до -3°. Швидкість вітру сягне 7 м/с.

В неділю, 7 січня, протягом усього дня у Кривому Розі буде триматися хмарна погода. Вдень повітря прогріється до 0 °. Швидкість вітру сягне 10 м/с.

8 січня у Кривому Розі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сніг. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора.Вдень стовпчик термометру показуватиме  +5 °. Швидкість вітру сягне 11 м/с.

9 січня у Кривому Розі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вдень стовпчик термометру показуватиме +5°. Швидкість вітру сягне 7 м/с.

10 січня у Кривому Розі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Очікується невеликий сніг з дощем. Вдень стовпчик термометру показуватиме +5°. Швидкість вітру сягне 5 м/с.

11 січня у місті очікується сильна хмарність та невеликий сніг з дощем. Вдень стовпчик термометру показуватиме +3°. Швидкість вітру сягне 8 м/с.

12 січня синоптики прогнозують у Кривому Розі невелику хмарність. Без опадів. Вдень стовпчик термометру показуватиме +3°. Швидкість вітру сягне 8 м/с.

13 січня у Кривому Розі очікується хмарна погода. Синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг. Вдень стовпчик термометру показуватиме -1°. Швидкість вітру сягне 12 м/с.

14 січня у місті буде хмарно, очікується невеликий сніг з дощем. Вдень стовпчик термометру показуватиме +4°. Швидкість вітру сягне 11 м/с. 

Третій тиждень січня буде хмарним. В четвер, 18 січня, та в неділю, 21 січня, очікується сніг з дощем. 

З 22 січня по 28 вересня у Кривому Розі триматиметься похмура погода. З понеділка по суботу очікуються опади у вигляді снігу з дощем. 

Останні три дні січня синоптики прогнозують ясну погоду. Повітря прогріється вдень до +3°. 

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.

Погода у Кривому Розі на місяць: яким буде січень 2024 року, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW