Надзвичайний Миколай з помічницею завітали до родини одеських рятувальників, які втратили житло через ворожий обстріл.



Павло та Любов Харчевські - одеські рятувальники. Павло - оперативник, який виїздить на ліквідації практично усіх «прильотів» в Одесі. 29 грудня - один з найстрашніших днів в його житті, адже він їхав на виклик до себе додому, де знаходились дружина та 3-річна донечка.

Про це розповіли у пресслужбі ДСНС.

Про жах, який пережив на шляху слідування, він навіть не в змозі розповісти. Палаючий будинок, розбиті поверхи, і їхня розбита квартира. Як біг - памʼятає розмито, одні думки: тільки б з його дівчатами все було добре.

Любов з маленькою Олександрою вижили в цьому пеклі. Рятувальниця каже, що лише одна кімната залишилась цілою, і вони з донечкою на момент удару були саме в ній.

З квартири вийти було неможливо, вихід завалений, кімната наповнювалась димом. Павло зміг до них дістатися та вивів їх з вогню.

Любов з Олександрою оглянули медики, вони надихались димом і були в шоці. Любов розповіла, що маленька Олександра не панікувала і слухала все, що казала мама.

За таку мужність маленької україночки їй подякував сам Надзвичайний Миколай з надзвичайною помічницею, які сьогодні завітали до родини в гості й привітали з прийдешнім Новим роком. Родина Харчевських кажуть, що тепер ще більше цінуватимуть і радітимуть життю, наближаючи нашу перемогу.

Надзвичайний Миколай з помічницею завітали до родини одеських рятувальників, які втратили житло через ворожий обстріл., фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW