У "Миколаївоблтеплоенерго" пояснили на що підуть 300 мільйонів з міського бюджету, - ФОТО



ОКП "Миколаївоблтеплоенерго", що забезпечує теплом 60% усіх споживачів централізованого теплопостачання, запросило в міської ради на наступний рік близько 300 мільйонів гривень.

На що підуть кошти, розповів під час брифінгу 20 грудня, директор підприємства Микола Логвінов - повідомляє 0512. 

Микола Логвінов

- Ми отримували в цьому році кошти від міської ради та використовували їх лише для того, щоб виконувати свої повноваження перед міністерством фінансів. З початку війни тариф на теплопостачання для населення залишається незмінним. Станом на 1 жовтня, різниця між фактичним тарифом та яке сплачує населення для нашого підприємства становить 495 мільйонів гривень. Ці кошти нам мала б компенсувати держава. Всі кошти, які надходять за тепло перераховуються на рахунок державної казни. З них 65% йде на рахунок “Нафтогаз”, інші 35% - наші. Наприклад у цьому місяці із 56 мільйонів гривень, наше підприємство отримає лише 19,6 мільйона, а у нас фонд заробітної плати становить лише 18 мільйонів гривень,  - сказав Микола Логвінов.

За словами директора ОКП "Миколаївоблтеплоенерго", 300 мільйонів гривень, які підприємство просить у міської ради на 2024 рік підуть на виплату заробітних плат, сплату податків та поточні ремонтні роботи.

Нагадаємо, у 2023-му році з міського бюджету Миколаєва на стабільну роботу водоканалу виділили близько 300 мільйонів гривень. Стільки ж запросило й ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" на 2024 рік. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW