Відкриття кафе та деревообробний бізнес: дві родини ветеранів зі Звягельщини отримали гранти для реалізації бізнес-планів



Дві родини ветеранів зі Звягельщини отримали гранти для реалізації бізнес-планів: відкриватимуть кафе та деревообробний бізнес. Загалом же позитивні рішення стосовно грантів отримало 4 учасники з Житомирщини.

Про це повідомляють на сторінці Житомирської обласної служби зайнятості у Facebook.

“З-поміж отримувачів грантів – троє учасників бойових дій та дружина ветерана. Для розвитку бізнесу вони отримають загалом майже 2,4 млн грн. – кожен від 250 до 980 тис. грн. Завдяки таким державним інвестиціям у Житомирі масштабується приватний медичний кабінет, у Звягелі відкриється кафе, в Коростишеві запрацює млинниця, а в Баранівці розшириться деревообробний бізнес. Для втілення задуманого грантоотримувачі створять 12 нових робочих місць”, - йдеться в повідомленні. 

У службі зайнятості зазначили, що з моменту старту програми з квітня 2023 року було отримано 28 заяв на отримання «ветеранських» грантів від  мешканців Житомирщини, 11 з яких було схвалено. Переможці отримають загалом орієнтовно 5,3 млн грн. Додатково буде забезпечено 25 робочих місць.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW