У київському метро чоловік проводив людей через турнікети за гроші: як його покарав суд



У Києві на одній зі станцій метрополітену чоловік вчинив дрібне хуліганство. Він проводив інших пасажирів через автоматичний контрольний пункт по безконтактній карті. Порушник вирішив не з'являтися на судове засідання.

Про це вказується у постанові Святошинського районного суду Києва.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Цей випадок було розглянуто на засіданні Святошинського районного суду в Києві, однак сам правопорушник на засідання не з'явився, при цьому причини своєї неявки чоловік не вказав. Попри це справу було розглянуто і без нього.

Тим часом в ухвалі столичного суду зазначено, що 5 жовтня поточного року на станції метро «Академмістечко» чоловік проводив громадян через пункт контролю за своєю карткою, за що просив за послугу по 8 грн з кожного.

У суді заявили, що з огляду на всі зібрані докази є всі підстави, щоб притягнути чоловіка до адміністративної відповідальності, яка передбачена статтею 173 КУпАП. Тим часом згідно з постановою суду, чоловіка звільнили від відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

Як ми розповідали раніше, у київському метро чоловік вчинив дрібне хуліганство. Він матюкався та плював на інших пасажирів. Інцидент стався на станції метрополітену «Либідська». Натомість порушника притягли до відповідальності та оштрафували



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW