Затримка в русі транспорту та ДТП: як негода вплинула на ситуацію у Дніпрі



У Дніпрі погіршились погодні умови: зранку капає дощ, який миттєво замерзає, створюючи на поверхнях лід. Ожеледиця на дорогах спровокувала ДТП, збільшився інтервал руху автобусного та електротранспорту.Комунальні служби працюють над обробкою дорожнього покриття, але через інтенсивність руху транспорту зробити це швидко неможливо.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на департамент транспорту ДМР.

Складна ситуація на мостах Дніпра - транспорт просто "розгортає" . Через аварії на Новому та Амурському мостах утворилися величезні затори. Стоять автівки та громадський транспорт.

Також аварія сталася біля Новокодацького парку на Набережній Заводській. Там водій легковика Ford не впорався з керуванням та зніс огородження.

У Дніпрі через погіршення погодних умов (місцями ожеледь) спецтехніка вже посипає міські автошляхи. У департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради закликають автовласників пропускати спецтранспорт.

Затримка в русі транспорту та ДТП: як негода вплинула на ситуацію у Дніпрі, фото-7

"Краще – без нагальної потреби не виїжджати у місто на власних авто, а користуватися громадським транспортом. Автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб", - звернулися до містян.

Враховуйте дану інформацію при плануванні ваших поїздок. Якщо ви водій - рухайтесь на невеликій швидкості, а якщо пішохід, то уважно слідкуйте за рухом транспорту.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW