Керівник Криворізької РВА провів нараду з представниками силового блоку району, - ФОТО



Сьогодні, 18 грудня, керівник Криворізької РВА Євген Ситниченко разом із радником голови Дніпропетровської ОВА Олександром Фастовцем провели робочу нараду з представниками силового блоку Криворізького району - очільниками ДСНС, Національної поліції, патрульної поліції, поліції охорони, Служби безпеки України.

Про це повідомив очільник Криворізької районної військової адміністрації. 

За інформацією управління патрульної поліції в Дніпропетровській області ДПП, на території м. Кривий Ріг з 11 по 17 грудня включно, було: 

- опрацьовано 857 завдань;

- складено 586 адміністративних матеріалів, з них 126 протоколів та 460 постанов, в тому числі складено 42 протоколів за ст. 130 КУпАП.

За цей же період на території обслуговування полку трапилось 29 ДТП, з яких 4 ДТП з потерпілими.

За інформацією Криворізького районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області, за минулий тиждень у середньому за добу співробітниками відомства опрацьовувалося близько 600-650 викликів від 15 громад Криворізького району, включно з містом Кривий Ріг. За минулий тиждень розкрито 24 кримінальні правопорушення, внесено 500 відомостей до ЄРДР.

За інформацією Криворізького районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, протягом минулого тижня співробітники ДСНС здійснили 52 виїзда, ліквідовано 14 пожеж. 

"Продовжуємо працювати задля спокою мешканців і мешканок Криворіжжя та наближаємо перемогу України разом! Віримо у Збройні Сили України та нашого Президента! Слава Україні!" - зазначив Євген Ситниченко. 

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW