Гороскоп на тиждень 13–19 листопада: Тільцям - вирішення фінансових питань, Ракам - нові можливості



Попереджений – значить озброєний! Вже завтра розпочнеться черговий тиждень, зі своїми складнощами, успіхами та переживаннями. На всіх нас чекають різні події як успішні, так і не дуже. Але все це складові життя, без яких неможливо.

ОВЕН

Хороший час для вiдпустки, поїздок до батькiв. Залишаючись на мiсцi, ви теж можете вiдновити контакти з тими, хто вiд вас далеко. Уникайте необачних рiшень i дiй у вiвторок. Тиждень не сприятливий для хiрургiчних втручань, до того ж пiдвищується ризик застудних та iнфекцiйних захворювань. Корисно хоч би один день видiлити для вiдвiдування лазнi або сауни.

Сприятливi днi – 15, 18; несприятливi – 13.

ТЕЛЕЦЬ

Ви не вiдчуєте нестачi в iдеях i пропозицiях, якi надходитимуть до вас вiд партнерiв i друзiв, але краще концентруватися на тому, що є особисто для вас основною темою. З другої половини тижня ви зможете вдало вирiшити фiнансовi питання, зробити запланованi покупки. Вихiднi присвятiть домашнiм справам.

Сприятливi днi – 15, 19; несприятливi – 14.

БЛИЗНЮКИ

Перед вами вiдкриваються рiзноманiтнi можливостi, але на фiзичному рiвнi може вiдчуватися нестача сил. У вiвторок i середу не допускайте перенапруження i не пiддавайтеся на провокацiї тих, хто недоброзичливо до вас настроєний. З четверга ви вiдчуєте себе впевненiше. Якщо ви захоплюєтеся фiтнесом, то найбiльш помiтнi результати принесуть заняття у вихiднi.

Сприятливi днi – 14; несприятливi – 16.

РАК

Зв’язки i контакти iз зарубiжними партнерами, iнформацiя вiд родичiв можуть змiнити вашi плани, але водночас можуть вiдкритися i новi можливостi. Якщо щось почуте у вiвторок або середу викличе у вас вiдчуття обурення або протесту, не поспiшайте з реакцiєю у вiдповiдь. До п’ятницi все змiниться.

Сприятливi днi – 17; несприятливi – 15.

ЛЕВ

У вашому життi тепер з’являється значно бiльше приємних можливостей i задоволень, хоча поки що є i нерозв’язанi проблеми. До четверга займайтеся тiльки нагальними справами. Всi важливi справи плануйте на четвер i п’ятницю. Це вдалий час i для того, щоб попрацювати зi своїм iмiджем, вiдновити тренування в спортзалi.

Сприятливi днi – 16, 19; несприятливi – 14.

ДIВА

Вiдчуття напруження i тривоги зникне з другої половини тижня. Бiльше часу придiляйте домашнiм справам. Можливо, ваша допомога або порада буде потрiбна комусь з партнерiв, але не приймайте те, що вiдбувається, дуже близько до серця. Дайте iншим людям самостiйно зробити вибiр, а ваш крок буде наступним.

Сприятливi днi – 14; несприятливi – 17.

ТЕРЕЗИ

Значно розшириться коло спiлкування, з’являться новi обов’язки, пов’язанi з вiдвiдуванням рiзних iнстанцiй. Будьте уважними пiд час поїздок у вiвторок i середу i не допускайте надмiрних навантажень пiд час спортивних заходів. На четвер i п’ятницю плануйте особистi зустрiчi. Побачення краще призначати там, де ви зможете добре вiдпочити i розважитися.

Сприятливi днi – 15, 16; несприятливi – 13.

СКОРПIОН

Час внутрiшнiх переживань уже позаду, i зараз ви готовi активно дiяти у своїх iнтересах. Вашi майбутнi матерiальнi перспективи отримують iмпульс – розглядайте i приймайте новi пропозицiї. У першу половину тижня звернiть увагу на дiї конкурентiв, але не поспiшайте з рiшеннями. Вiдправляйтеся у п’ятницю в спортзал або на вечiрку, зараз вам потрiбнi новi зв’язки i враження.

Сприятливi днi – 14; несприятливi – 18.

СТРIЛЕЦЬ

Ви вiдчуваєте приплив ентузiазму, коли опиняєтеся в центрi уваги, i у вашому життi вiдбувається багато нових хвилюючих подiй. Сiм’я може бути незадоволена тим, що вашi iнтереси зараз реалiзуються переважно не вдома. Намагайтеся впоратися зi своїми домашнiми обов’язками в першiй половинi тижня, щоб з четверга мати можливiсть для поїздок i зустрiчей з друзями.

Сприятливi днi – 15, 16; несприятливi – 14.

КОЗЕРIГ

Будь-якi суперечки, дiловi i особистi, можуть погiршити для вас ситуацiю у вiвторок i середу. Можливi аварiї, травми рiзного характеру. Успiшно йтиме робота у тих, хто займається консультативною, викладацькою дiяльнiстю. З п’ятницi можна братися за серйозні справи у будинку, запрошувати фахiвцiв для ремонтних робiт. Вихiднi проведiть із сiм’єю, бажано на природі.

Сприятливi днi – 16; несприятливi – 13.

ВОДОЛIЙ

У першу половину тижня перед вами може постати дилема «робота – будинок», i вимоги з одного та iншого боку викликатимуть у вас ґрунтовний протест. До четверга придiлiть максимум уваги роботi, але не починайте нiчого нового. В п’ятницю вечiрка з друзями або побачення з коханою людиною принесе вам масу задоволення.

Сприятливi днi – 18; несприятливi – 13.

РИБИ

Якщо для кар’єри вам не вистачає знань, зараз підходящий час почати процес навчання. Вас можуть чекати й iншi сюрпризи за мiсцем роботи – може вiдкритися чиясь щира до вас симпатiя, i це стане початком стрiмкого службового роману. Але зiрки зараз бiльше прихильнi до того, хто зайнятий реалiзацiєю своїх iдей, а не почуттiв.

Сприятливi днi – 19; несприятливi – 15.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW