«Металіст» переміг «Прикарпаття»



Сьогодні, 10 листопада, у матчі шістнадцятого туру групи «А» Першої ліги ПФЛ харківській «Металіст» грав у Івано-Франківську з місцевим «Прикарпаттям».

Вже на другій хвилині матчу перша атака харківʼян завершилась голом. Бусько завдав дальнього удару з поз меж штрафної і мʼяч після невеличкого рикошету влетів у ворота господарів.

Переможний рахунок зустрічі тримався для «Металіста» до 60 хвилині, коли арбітр призначив пенальті у ворота харківʼян за гру рукою при розіграшу кутового.

З одинадцятиметрової позначки влучно та без шансів для голкіпера харківʼян пробив Цюцюра — 1:1.

Здавалося, що «Металіст» може знову повторити сценарій минулого матчу з «Буковиною».

На 77-й хвилині після навісу з кутового Матушевський дивом не влучив у ворота харківʼян після навісу у штрафну Сьомки.

А буквально через хвилину Рибак чудовою передачею метрів на 60 вивів Рязанцева віч-на-віч з голкіпером — 2:1!

Харківʼяни здобули перемогу після 11 турів невдач, але на жаль «Металіст» залишається з 10 очками на останній сходинці у турнірній таблиці у групі «А».

Асистент головного тренера «Металіста» Руслан Фомін так прокоментував довгоочікувану перемогу харківʼян.

«Сьогодні було багато боротьби, хлопці не програвали єдиноборства. Ключовим став швидкий розіграш м’яча від воріт, коли на це не чекали суперники. Другий тайм показав, що команда готова фізично добре. Звичайно, ми давно не перемагали й при цьому всьому, на виїзді граємо краще, аніж вдома з якихось причин. Тому ми сьогодні дуже хотіли перемогти».

Також Фомін прояснив найближчі плани харківського клубу. «Подивимось, у нас є ще 2 тури осінньої частини. Хлопці й самі розуміють це, й ми розуміємо. Тому будемо налаштовувати їх на перемоги. А в міжсезоння будемо сідати з керівництвом й обговорювати ці моменти».

«Прикарпаття» — «Металіст» — 1:2

Голи: Цюцюра (60, пен) — Бусько (2), Рязанцев (78)

10 листопада 2023 року. Івано-Франківськ. Стадіон «Рух»

«Металіст»: Владислав Рибак — Андрій Бусько, Віталій Федорів, Габрієль Гомес (к), Кирило Дігтярь (Даніель Вернаттус, 75), Петро Луців, Максим Багачанський, Даніїл Тепляков, Євгеній Рязанцев (Василь Луців, 79), Євгеній Ісаєнко (Данило Кайдалов, 75), Геннадій Синчук

Головний тренер — Андрій Аніщенко

Попередження: Федорів, 16, Дігтярь, 25 — Михальчук, 29, Цюцюра, 40, Шинкаренко, 54, Тітнєвський, 74





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW