У Хмельницькому створять майстерню, де кожен зможе навчитися ковальства та гончарства



Хмельницький СКЦ "Плоскирів" оголошує збір інструментів та предметів побуту для реалізації проекту "Плоскирівська майстерня"

Про це повідомляє Хмельницька міськрада.

Спортивно-культурний центр "Плоскирів" готує новий проект "Плоскирівська майстерня", де всі бажаючі зможуть долучитись до гончарного мистецтва та в ковальні виготовити виріб власноруч.

"Ми збережемо традиції українських народних ремесел, поширимо інформацію про них, та в нашій майстерні зможуть всі охочі творчо проводити час разом з дітьми. Цей заклад також стане місцем, де буде відбуватися інтеграція ВПО, де зможуть проходити арт-реабілітацію наші ветерани... Розпочинаємо збір речей старовини, які допоможуть нам відтворити побут та створити антураж. Тож, якщо Ви маєте старі інструменти, речі побуту, інтер'єрний декор, або ж навіть у Вас є гончарне коло, яким Ви не користуєтесь - ми готові все це прийняти в дар для доброї справи!" – йдеться у повідомленні.

Детальна інформація за телефоном: (067) 381-44-38.

Приносити речі можна в Спортивно-культурний центр "Плоскирів" (вул. Шухевича, 90) та в басейн СКЦ "Плоскирів" (вул. Зарічанська, 11Ж).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW