На Житомирщині привітали спортсменок зі здобутими нагородами на чемпіонаті Європи з волейболу сидячи



Заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець привітав трьох спортсменок Житомирщини, які з 09 по 15 жовтня 2023 р. у складі паралімпійської збірної України з волейболу сидячи здобули бронзові нагороди чемпіонату Європи у італійському місті Каорле, а саме: Анастасію Філон, Людмилу Лозко та Людмилу Шеремет.

Про це інформує Житомирська ОВА.

За зустрічі були присутні також начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець та тренер-викладач Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю, викладач кафедри фізичного виховання Поліського національного університету, тренер спортсменок — Анатолій Денисовець.

Спортсменки є вихованками Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю та входять до основного складу національних збірних команд України з видів спорту осіб з інвалідністю. Входять до складу збірної команди Житомирської області з волейболу сидячи з ураженнями опорно-рухового апарату Житомирського регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Відповідно до Наказу Міністерства молоді та спорту №2924 від 16.08.2022 р. «Про затвердження складу спортсменів кандидатів на участь у ХVІІ літніх Паралімпійських іграх 2024 року дві спортсмени школи Анастасія Філон та Людмила Лозко є кандидатами на участь у ПІ-2024 року у Парижі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW