Купити квартиру у Харкові. Скільки восени коштує житло у різних районах міста, - ФОТО



Вартість квартир восени у різних районах Харкова.

Восени купити квартиру можна у різних районах міста. Однак її вартість залежатиме як від місця розташування, так і від самого житла - кількості кімнат, ремонту, площі і так далі.

Редакція сайту 057 розповідає, скільки восени коштують квартири у різних районах Харкова.

В районі станції метро "23 Серпня" виставлено на продаж однокімнатну квартиру у житловому стані. Вона знаходиться на першому поверсі. Загальна площа житла - 31 квадратний метр. Поряд розташовані: магазин, супермаркет і ТРЦ. Вартість - 25 тисяч доларів.

Необхідний контакт: 050-301-43-40.

В районі станції метро "Індустріальна" можна купити двокімнатну квартиру у житловому стані. Вона знаходиться на четвертому поверсі. Загальна площа житла - 56 квадратних метрів. Поряд розташовані: дитячий садок, школа, ринок, магазин, супермаркет, ТРЦ, парк, аптека, пошта, банк і залізнична станція. Вартість - 34 тисячі доларів.

Необхідний контакт: 050-955-97-91.

В районі станції метро "Метробудівників" виставлено на продаж трикімнатну квартиру з авторським ремонтом. Вона знаходиться на першому поверсі. Загальна площа житла - 70 квадратних метрів. Поряд розташований ринок. Вартість - 83 тисячі доларів.

Необхідний контакт: 097-106-44-29.

В район станції метро "Київська" можна купити однокімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Вона знаходиться на першому поверсі. Загальна площа житла - 27 квадратних метрів. Поряд розташовані: дитячий садок, зупинка транспорту, ринок, магазин, супермаркет, ТРЦ, парк, аптека, лікарня, пошта і банк. Вартість - 22 тисячі доларів.

Необхідний контакт: 066-745-96-19.

На Нових Будинках виставлено на продаж двокімнатну квартиру у житловому стані. Вона знаходиться на восьмому поверсі. Загальна площа житла - 63 квадратних метри. Поряд розташовані: ринок, зупинка транспорту, школа, дитячий садок, магазин, парк, лікарня, аптека, пошта, метро і банк. Вартість - 44 тисячі доларів.

Необхідний контакт: 095-093-77-85.

На Салтівці можна купити трикімнатну квартиру з євроремонтом. Вона знаходиться на дев'ятому поверсі. Загальна площа житла - 72 квадратних метри. Поряд розташовані: дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, магазин, супермаркет і ТРЦ. Вартість - 44 тисячі доларів.

Необхідний контакт: 068-489-27-46.

В районі станції метро "Університет" виставлено на продаж однокімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Вона знаходиться на шостому поверсі. Загальна площа житла - 37 квадратних метрів. Поряд розташовані: дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, магазин, супермаркет, ТРЦ, парк, аптека, лікарня, пошта, банк, автовокзал і залізнична станція. Вартість - 30 тисяч доларів.

Необхідний контакт: 093-158-42-34.

На Холодній Горі можна купити двокімнатну квартиру у житловому стані. Вона знаходиться на восьмому поверсі. Загальна площа житла - 51 квадратний метр. Поряд розташовані: дитячий садок, школа, зупинка транспорту, метро, ринок, магазин, супермаркет, ТРЦ, парк, аптека, лікарня, пошта, банк і автовокзал. Вартість - 36 тисяч доларів.

Необхідний контакт: 095-367-59-66.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW