У Миколаєві правоохоронці провели рейд: складено 23 адмінпротоколи, - ФОТО



 У Миколаєві правоохоронці разом з ТЦК  провели рейд містом.

Як пишуть у поліції, правоохоронці проводять такі профілактичні заходи з метою попередження скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень правоохоронці здійснюють профілактичні заходи.

Зокрема, на вулицях міста поліцейські вибірково перевіряли осіб, слідкували за дотримання обмежень комендантської години, а також забезпечували публічну безпеку і порядок на території Миколаєва. 

У результаті профілактичного рейду поліцейські склали одинадцять адміністративних протоколів за ст. 187 КУпАП (Порушення правил адміністративного нагляду), шість - за ч. 1 ст. 175-1 КУпАП (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), чотири протоколи за ст. 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), два - ст. 173-2 КУпАП (Вчинення насильства в сім’ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми) та за ч. 2 ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). 

Поліція закликає громадян дотримуватись обмежень комендантської години, яка на території області діє з 00:00 до 05:00 години.

Нагадаємо, що нардепи хочуть посилити відповідальність за порушення комендантської години.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW