До Дня автомобіліста спеціалісти «Супри ЛТД» у Полтаві розповіли, коли слід змінювати літню гуму на зимову



Сьогодні, 29 жовтня, відзначається День автомобіліста, а оскільки діло йде до зими, то багато водіїв замислюються, чи вже час змінювати літню гуму на зимову. З цим питанням журналісти 0532.ua звернулися до спеціалістів «Супри ЛТД», яка знаходиться в Полтаві вулиця Дружби, 5.

До Дня автомобіліста спеціалісти «Супри ЛТД» у Полтаві розповіли, коли слід змінювати літню гуму на зимову, фото-1

Вони кажуть, що торік через віялові відключення світла ситуація була нестандартною, але й цього року експерти рекомендують подумати про «перевзування» авто заздалегідь, тобто ще до настання сильних холодів.

Якщо ви плануєте їздити на авто до Європи, то врахуйте, що їзда на шипованих шинах заборонена у більшості європейських країн, окрім Скандинавії.

Зберігати змінену літню гуму на балконі не обов’язково, на «Супра ЛТД» працює також сервіс збереження шин. Для запису на шиномонтаж телефонуйте за окремим номером (096)969-14-69.

До Дня автомобіліста спеціалісти «Супри ЛТД» у Полтаві розповіли, коли слід змінювати літню гуму на зимову, фото-2

Консультанти компанії можуть допомогти із вибором гуми тієї марки, яка підійде вам за ціною та якістю. У асортименті магазину представлені шини як вітчизняних, так і світових брендів – Bridgestone, Michelin, Pirelli, Nokian, Continental. Goodyear, Toyo, Kumho, Росава. І це далеко не повний перелік.

Більшість шин завжди є у наявності, щось ексклюзивне можуть оперативно привезти на замовлення. У асортименті шини трьох типів – зимові, літні та всесезонні. Також компанія пропонує широкий вибір автомобільних дисків.

І сьогодні Шинний Центр вітає всіх автомобілістів,професіоналів і любителів ,з Днем автомобіліста і бажає ні цвяха,ні жезла)

До Дня автомобіліста спеціалісти «Супри ЛТД» у Полтаві розповіли, коли слід змінювати літню гуму на зимову, фото-3

Нагадуємо, що знаходиться «Супра» за адресою у м. Полтава, вулиця Дружби, 5.

Щоб проконсультуватися, телефонуйте до наших менеджерів: (095)220-88-82 та (067)378-88-85.

Графік роботи – понеділок – п’ятниця із 8:00 до 17:00, субота із 9:00 до 15:00.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW