На Донеччині запрацює банківське відділення за 25 км від лінії фронту



Наступного тижня на Донеччині має запрацювати ще одна банківська установа. Анонсується, що поновить роботу мобільне відділення в селі Багатир Великоновосілківської громади Волноваського району. 

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Донецької обласної державної адміністрації.

З 3 листопада "Ощадбанк" відновить роботу мобільного банківського відділення у селі, розташованому за 25 км від лінії фронту. Про це повідомила начальниця філії Донецького обласного управління "Ощадбанк" Ганна Прасол на брифінгу, що відбувся 27 листопада в онлайн-форматі.

"Наступного тижня "Ощадбанк" поновить роботу мобільного відділення у селі Багатир. Після цього в області працюватимуть два мобільні віділення", - сказала  Ганна Прасол.

В мобільному відділенні, зокрема, можна відкрити банківський рахунок, замовити/отримати картку, обміняти валюту, оформити депозит, оплатити комунальні та інші послуги, поповнити мобільний рахунок. На сьогодні в Донецькій області працюють 30 звичайних відділень Ощадбанку, а також одне мобільне. Серед них - відділення у деокупованому Лимані та мобільне в деокупованому Святогірську.

Олексій Сапон



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW