Оренда квартир Миколаїв: за скільки можна зняти «однушку»



Оренда квартир  Миколаїв

Редакція 0512 пропонує подивитись актуальні варіанти однокімнатних квартир, які пропонуються для оренди у нашому місті.

Квартира за 6 500 гривень

У мікрорайоні Ліски на вулиці Біла на тривалий період здається в оренду однокімнатна квартира загальною площею 30 м2. Квартира в чистому стані, в кімнаті є стінка для одягу та речей, диван, наявна пральна машина, холодильник, газова колонка. Встановлені металопластикові вікна, засклений балкон. До зупинки громадського транспорту - 5 хвилин.

Подробиці ТУТ.

Жилкоп за 5 000 гривень

У Центральному районі Миколаєва здається будиночок з окремим входом у спільному дворі. У квартирі є пральна машинка, холодильник, шафа, 2 ліжка, інтернет. Індивідуальне опалення. Місце під авто у дворі є, двір закритий. Санвузол опалювальний, індивідуальний тільки для кімнати, що здається.

Зазначається, що комунальні послуги входять у вартість оренди.

Подробиці ТУТ.

Квартира за 2 500 гривень

У Миколаєві на 8 поверсі дев’ятиповерхового будинку здається однокімнатна квартира загальною площею 34м2.У квартирі зроблений євроремонт. Є всі необхідні меблі та техніка. Поряд з будинком магазини, супермаркет та зупинка громадського транспорту.

Зазначається, що квартира здається лише для дівчини.

Подробиці ТУТ.

Квартира за 4 500 гривень

В мікрорайоні Соляні по провулку Парусному в районі зупинки «Магеллан здається в оренду однокімнатна квартира . В квартирі є все необхідне з меблів та техніки, лічильники.

Зазначається, що здається, бажано, для сімейної пари.

Подробиці ТУТ.

Квартира за 4 000 гривень

У мікрорайоні Намив у районі зупинки «Таврія» здається однокімнатна квартира загальною площею 36 м2. У квартирі є меблі, пральна машинка, холодильник, бойлер. Також встановлені металопластикові вікна, балкон та лоджія засклені. Поруч з будинком розташовані зупинка громадського транспорту, супермаркети, магазини, річка.

Зазначається, що квартира здається на тривалий період, але людям без тварин.

Подробиці ТУТ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW