У Миколаєві вбивця відомого історика Щукіна отримав сім років в'язниці



У Миколаєві вбивці історика Володимира Щукіна оголосили вирок. Євген Б. отримав сім років позбавлення волі.

Нагадаємо, що зранку 14 травня, у квартирі в центрі Миколаєва виявили труп чоловіка з тілесними ушкодженнями голови та ножові поранення. Наразі за цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК "Умисне вбивство". Пізніше встановили особу вбитого у квартирі у центрі міста. Ним був Володимир Щукін – відомий історик-краєзнавець. А 25 травня у Миколаєві затримали підозрюваного у вбивстві історика-краєзнавця Володимира Щукіна. Того ж дня йому обрали запобіжний захід.

Як пише ПН, посилаючись на вирок суду, обвинувачений Євген Б. Визнав свою вину у вбивстві Щукіна. Він розповів, що познайомився з чоловіком на сайті. Згодом вони зустрілися неподалік дитячого містечка «Казка». Зі слів чоловіка, під час спілкування, історик запросив в гості неподалік від місця зустрічі. У квартирі згодом між ними виникла суперечка через певний історичний факт.

Зазначається, що постраждалий під час суперечки поводився агресивно, почав тикати в обвинуваченого книгою та схопив за обличчя. Обвинувачений теж почав бити історика. Євгеній Б. Схопив пляшку, якою наніс постраждалому не менше п’яти ударів в голову. Постраждалий втратив свідомість і впав з ліжка. Обвинувачений ще наніс ногою ряд ударів по тулубу чоловіка. Потім він пішов на кухню за ножем, повернувся до кімнати та наніс ножем ще не менше трьох проникаючих ударів в грудну клітину. Після цього обвинувачений вткнув ніж у подушку та втік з квартири.

Суд визнав Євгена Б. винуватим в умисному вбивстві та призначив йому сім років позбавлення волі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW