Школяр помер на місці: у Києві пʼяний чоловік зарізав ножем 9-тикласника, – ФОТО, ВІДЕО



У Києві дільничні офіцери поліції затримали чоловіка за вбивство неповнолітнього. Відомо, що між жертвою та нападником стався конфлікт.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

У столиці нетверезий вбив ножем школяра, Поліція Києва

У столиці нетверезий вбив ножем школяра, Поліція Києва

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

За даними правоохоронців, під час раптового конфлікту зловмисник вдарив 14-річного хлопця ножем у груди. Від отриманої травми дев’ятикласник помер на місці.

Вчора ввечері до поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що поруч з багатоповерхівкою на вулиці Празькій вони констатували смерть неповнолітнього. Потерпілий отримав несумісні з життям травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, – розповіли у поліції Києва.

У столиці нетверезий вбив ножем школяра, Поліція Києва

У столиці нетверезий вбив ножем школяра, Поліція Києва

Спершу між жертвою та нападником виникла суперечка через зауваження, яке чоловік зробив неповнолітньому, а потім вдарив підлітка ножем. Після скоєного нападник залишив місце вчинення злочину. Правоохоронці розшукали киянина за місцем проживання.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Ми розповідали раніше, що у центрі Києві напали на військовослужбовця. Його госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Також писали про те, що в Оболонському районі столиці сталась трагедія. Між двома чоловіками на вулиці стався конфлікт – один вдарив іншого ножем, після чого втік. Потерпілий через отримані травми помер у кареті швидкої.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW