У центрі Харкова чоловік відкрив вогонь з пістолета: його затримали поліцейські, - ФОТО



Харківські патрульні затримали чоловіка, який вчинив хуліганство та перебував у розшуку.

Вдень 22 жовтня під час патрулювання Шевченківського району патрульні отримали повідомлення про двох чоловіків, які здійснили декілька пострілів з предмета, схожого на пістолет. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Харківської області.

Поліцейські, отримавши детальний опис, передали інформацію в радіоефір та негайно розпочали пошук ймовірних правопорушників. 

На вулиці Сумській патрульні виявили схожого за описом чоловіка. Під час спілкування чоловік повідомив, що має з собою пневматичний пістолет, з якого недавно стріляв у центрі міста.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що чоловік перебуває в активному розшуку та переховується від суду. Чоловік, ймовірно, вчинив правопорушення за ч. 3 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Надалі патрульні передали затриманого слідчим.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW