Нардепка написала заяву до поліції на Арестовича - деталі



На ексрадника радника президента написали заяву до правоохоронців.

Народна депутатка Інна Совсун написала заяву до поліції на колишнього радника президента Олексія Арестовича.

Про це вона розповідає у своєму дописі.

За її словами вона написала заяву до поліції, що ексрадника притягнули до відповідальності пропагування ненависті до жінок.

“Я написала заяву до правоохоронних органів про вчинення Олексієм Арестовичем кримінального правопорушення, передбаченого статтею 300 Кримінального кодексу: розповсюдження відеопродукції, що пропагує культ насильства та жорстокості”.

Нагадуємо, що колишній радник президента Олексій Арестович на своїх семінарах з психології підтримує сексизм та насилля. Дві журналістки придбали два психологічних семінари від Арестовича. На них колишній радник називає жінок “істотами”, яких хочеться душити. Ексрадник сказав, що за це передбачена кримінальна відповідальність, проте це є задоволенням. 

«Хлопчики, доки нас дівчатка не чують, і ми можемо з вами нормально і відверто поговорити. От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Придушити! Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться тр*хати, а коли набридне — придушити н*хрін, щоб її ніколи не було», — сказав Арестович, цитує «УП. Життя».

Але чоловіків возвеличує, називаючи “богами” та “ідолами”. Також, він вважає, що будь-яку суперечну з жінкою можна вирішити грошима.

«У момент, коли жінка на вас кричить, дряпає, намагається випити всі соки, зробити вас винним і каже: "Скажи, хоч що-небудь, сволото!". Що ви повинні робити? Варіантів кілька — відійти подалі, кинути гаманець, сказати "Іди, купи собі все, що хочеш". Варіант два — обійняти її мовчки. І варіант три — обійняти й тр*хати», — заявив він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW