В Мукачеві правоохоронці провели серію обшуків у міськраді та лікарні Святого Мартина



СБУ, полiцiя та прокуратура провели обшуки в Мукачiвськiй лiкарнi iменi Святого Мартина та у мiськiй радi. Про це у своєму телеграм-каналi повiдомив Вiталiй Глагола.

За його словами, обшуки проводяться за фактом привласнення та розтрати бюджетних коштiв керiвництвом лiкарнi пiд час проведення державних закупiвель, а саме придбання офтальмологiчного лазеру та апаратiв ШВЛ, вартiсть яких становила понад 9 800 000.

“У цей же час джерела повiдомляють, що керiвнику Мукачiвської лiкарнi iменi Святого Мартина Євгену Мешку повiдомлено про пiдозру у вчиненнi злочину”, – пише Глагола.

Також вiдомо, що обшуки проводяться у Мукачiвськiй мiськiй радi та посадовцiв за фактом привласнення та розтрати бюджетних коштiв працiвниками управлiння освiти пiд час проведення державних закупiвель, а саме: електрокотлiв та послуг з їх встановлення, вартiсть яких становила понад 12 000 000 гривень.

На даний час вирiшується питання щодо оголошення пiдозри про вчинення злочину фiгурантам справи.

Своїми неправомiрними дiями, за версiєю правоохоронцiв, працiвники обох установ спричинили збитки бюджету у особливо великих розмiрах.

В Мукачеві правоохоронці провели серію обшуків у міськраді та лікарні Святого Мартина, фото-1

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW