9 років та 213 днів війни. Все, що відбувається в країні, - онлайн



Сьогодні 26 вересня. Триває 580 доба повномасштабного російського вторгнення.

Перші танки Абрамс прибули в Україну. На декілька тижнів раніше, ніж було заявлено напередодні. Ці танки мають посилений протиснарядний захист завдяки броні зі збідненим ураном.

Проте ми в Україні вже добре знаємо, що ніяка зброя не принесе Україні перемогу сама по собі, без героїчної роботи солдат і офіцерів Збройних Сил України.

Віримо в ЗСУ. Допомагаємо армії. Стежимо за подіями в країні онлайн.


7.42 Комісія з прав людини ООН виявила, що на тимчасово окупованих територіях російські солдати ґвалтували та вчиняли сексуальне насильство над жінками у віці від 19 до 83 років, часто разом із погрозами засудження або іншими порушеннями. Дослідження проводилось на деокупованих частинах Херсонської та Запорізької областей.

7.38 Вночі агресор тричі обстріляв Нікопольщину з важкої артилерії. Під удар потрапили районний центр, Мирівська та Червоногригорівська громади, повідомив Сергій Лисак, начальник Дніпропетровської ОВА.

Пошкоджені 3 приватні будинки та 2 господарські споруди. Побиті 40 сонячних панелей. Понівечена будівля, що не експлуатувалася, та лінії електропередач. 

7.35 У Кривому Розі Дніпропетровської області пролунав вибух у вівторок зранку, 26 вересня.

Про це повідомив керівник Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Близько 06:15 у кількох регіонах України оголосили повітряну тривогу. Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування Росією балістичних ракет.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW