У вихідні в Києві для переселенців з Донеччини та їх дітей проведуть арт-терапевтичний сеанс та просмотр фільму «Barbie»



У суботу, 23 вересня, у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройдуть зустрічі для дітей з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури». Буде проведено розважальну програму «Barbie» з переглядом на великому екрані фільму «Barbie».

У неділю, 24 вересня, року заплановані для відвідувачів хабу: арт-терапевтичний сеанс для дітей та окремо для дорослих, які постраждали від бойових дій, абетка анімаційного малювання.

У вихідні в Києві для переселенців з Донеччини та їх дітей проведуть арт-терапевтичний сеанс та просмотр фільму «Barbie», фото-1

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.

У вихідні в Києві для переселенців з Донеччини та їх дітей проведуть арт-терапевтичний сеанс та просмотр фільму «Barbie», фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW