Літо-2023: чим воно запам'яталося чернігівцям?



Чим порадувало вас або чим запам’яталося цьогорічне літо? Чи здійснилися очікування щодо відпустки, відпочинку? Яким воно вам запам’ятається? От з такими запитаннями ми звернулися до перехожих на вулицях Чернігова.

Тетяна, медичний працівник

пані Тетяна

Літо дуже швидко проминуло. Провела його на роботі. Вдалося взяти відпустку, але на море чи ще кудись не поїхала, відпочивала у Чернігові та вдома в селі. Радували мене цього літа зустрічі з друзями, прогулянки, але нічого хорошого, що б надовго запам’яталося, не сталося.

Людмила, держпрацівниця

пані Людмила

Це літо могло би пройти краще. Хотіла на море, брала відпустку, але не склалося, займалася хатніми справами. З хорошого за літо навіть не згадаю нічого, а от з поганого – це приліт у Чернігів. А загалом все нормально, бо ми живемо відносно спокійно.

Андрій, інженер

пан Андрій

Звичайне літо, нічого особливого. У мене хвора мати, тому відпочинку як такого немає. Я працював всі три місяці, відпустки не брав. Очікував на перемогу цього літа, на жаль, не справдилося. Запам’яталися велика спека - давно такої не було, підвищення цін на комунальні послуги та продукти. Для мене літо минуло як завжди.

Дмитро, службовець

пан Дмитро

Я сподівався літом більше виїжджати на риболовлю, але вдалося лише два рази. Провів три місяці на роботі, а у вільний час іноді ходив на Десну або гуляв містом, займався справами вдома. Що запам’яталося - так це ракетний удар по Чернігову.

Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW