Стрілянина у Дніпрі: що загрожує жінці, яка чинила опір поліцейським



12 вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області вручили 23-річній жінці повідомлення про підозру за опір поліцейському. Їй світить обмеження волі на один рік за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Дніпропетровської області.

Також в рамках досудового розслідування тривають слідчі дії, судова медична експертиза та інші слідчі заходи для встановлення всіх обставин правопорушення, вчиненого 29 серпня щодо патрульних поліцейських. За результатами можлива додаткова кваліфікація.

Слідчі заходи проводяться за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури.

Йдеться про Тетяну Патинку, яка знаходилася поряд із вбитим Джумбері Сілогавою в Jaguar. Вона була за кермом, коли їх зупинили патрульні поліцейські і поводила себе агресивно.

Зазначимо, що спочатку їй готували підозру за ст. 348 Кримінального кодексу – "посягання на життя працівника правоохоронного органу". 

"У Дніпрі відкрито кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі ГУНП в Дніпропетровській області внесли за ст. 348 Кримінального кодексу України. Обставини вчиненого 29 серпня правопорушення щодо патрульних поліцейських будуть встановлені слідчим шляхом. За посягання на життя працівника поліції передбачене покарання - від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі", - писали в патрульній поліції.

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW