У Маріуполі окупанти розпочали розробку маршрутів майбутніх екскурсій містом. 0629 додав декілька пропозицій



Колаборанти із Маріупольського краєзнавчого музею почали розробляти маршрути екскурсій окупованим містом. Музей росіяни випалили вщент, тож музейні працівники-зрадники вирішили зайнятися екскурсіями вулицями Маріуполя.

Як повідомляють російські ЗМІ, екскурсії в Маріуполі  включатимуть «огляд пам'яток архітектури та культурної спадщини. Наразі фахівці відділу фізичної культури, спорту та туризму міської адміністрації збирають та систематизують інформацію про їх наявність та технічний стан», - повідомляють пропагандистські ЗМІ.

За словами спеціалістів відділу, частина маріупольських пам'яток вже перебуває на реставрації. У тому числі – «Бронекатер», пам'ятник Митрополиту Ігнатію, драмтеатр, будинки зі шпилями, будинок доктора Гампера, будинок індустріального технікуму, готель Континенталь, пам'ятник льотчикам В.Г. Семенишину та Н. Є. Лавицькому та інші.

А поки вони там щось «реставрують», ми хочемо нагадати, що російська армія знищила: Маріупольський краєзнавчий музей, всі маріупольські мозаїки, будинки зі шпилями, будинок Гампера, будинки, побудовані або спроектовані архітектором Нільсеном, викрали картини Куїнджі, грецькі амфори та інші артефакти.

Що ж залишилось?  А небагато. Зруйновані вулиці, збільшене на гектари кладовище та море, яке розбомбити неможливо. В таких умах складно вигадати креативні, цікаві екскурсії. Тож ми вирішили трохи допомогти колаборантам  і запропонувати декілька цікавих напрямків для туристів.

Туристичний маршрут «Кладовище»

До повномасштабного вторгнення маріупольське кладовище було найбільшим у Європі, але росіяни вирішили допомогти маріупольцям і швидко, всього лише за два з половиною місяці перетворили маріупольське кладовище на найбільше У СВІТІ.

У Маріуполі окупанти розпочали розробку маршрутів майбутніх екскурсій містом. 0629 додав декілька пропозицій , фото-1

Тож пропонуємо відвідати Старокримське, Мангушське та Виноградненське кладовища, розповісти туристам, як лише за два місяці росіянам вдалося вбити більше 100 тисяч людей у Маріуполі. І це дійсно рекорд, яким така країна, як росія, може пишатися.

Туристично-розважальна програма «Де ти?»

Яскраве сучасне місто перетворилося на руїни із невеличкими включенням радянської архітектури, яку будують у Маріуполі окупанти.

Зараз важко впізнати той Маріуполь, яким він був до прибуття «освободітєлєй». І це може стати основою для захоплюючої гри «Вгадай, де ти?»

У Маріуполі окупанти розпочали розробку маршрутів майбутніх екскурсій містом. 0629 додав декілька пропозицій , фото-2

Показуєте людині фотографію місцевості до приходу росіян, і хай зорієнтуються на території.

Розважально-туристична програма "Я і Ахмат"

Не секрет, що у захопленні Маріуполя відіграли певну роль підрозділи Рамзана Кадирова. Вони дуже ефектно фотографувалися там, де не було наших азовців, і брехали про контроль над об’єктами інфраструктури.

А коли окупація дійсно відбулася, підрозділи Кадирова розпочали тотальний грабіж міста, який триває і досі.

До речі, саме підрозділи Кадирова заявили свої права на власність олігарха Ріната Ахметова і фактично прибрали до рук його завод імені Ілліча.

У Маріуполі окупанти розпочали розробку маршрутів майбутніх екскурсій містом. 0629 додав декілька пропозицій , фото-3

Тож пропонуємо туристам із росії в рамках туру «Я і Ахмат»  стрільби із автоматів та їзду на танках територією зруйнованих маріупольських заводів. 

У Маріуполі окупанти розпочали розробку маршрутів майбутніх екскурсій містом. 0629 додав декілька пропозицій , фото-4

Для гостроти почуттів, можна загнати туристів у підвали і пригрозити кинути туди гранату, якщо не здадуть «азовців».

Туристичний об’єкт «Драматичний театр»

16 березня 2022 року росіяни скинули на дах театру, де переховувались мирні мешканці Маріуполя, авіаційну бомбу. В результаті сотні людей загинуло. Тож там, де царювала Мельпомена, тепер царює Аїд (або Тартар, або Орк).

У Маріуполі окупанти розпочали розробку маршрутів майбутніх екскурсій містом. 0629 додав декілька пропозицій , фото-5

Цей забетонований меморіал під відкритим небом, ця братська могила вже і так зацікавила тисячі російських туристів, які приїжджають подивитись на руїни Маріуполя. А дехто навіть влаштовує концерт на кістках загиблих. Цікава, захоплююча історія від екскурсоводу лише додасть популярності цій локації.

До речі про руїни. Ось ще одна пропозиція для екскурсовода. 

Екстремальний туризм

Можна водити екскурсії росіян через військові казарми армійських підрозділів РФ, які розташовані на території Маріуполя.

Якщо перед цим розповісти, що українські ракети вже давно долітають до Маріуполя, і місто перестало бути тиловим для армії країни-агресорки, то це додасть адреналіну екскурсантам із Росії. 

А якщо пощастить, можна і під обстріл потрапити. Як сказала мешканка Москви після обстрілів «Москва сіті», - «это же приключение!»

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW