На Буковині прикордонник за 60 тис. грн допомагав чоловікам виїхати до Румунії



У Чернівецькій області співробітники внутрішньої безпеки викрили корумпованого прикордонника.

У Чернівецькій області викрили прикордонника, коли він отримував хабар у 60 тис. грн. Неправомірну вигоду прикордонник брав за те, щоб сприяти виїзду чоловіків до Румунії, - повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На Буковині офіцери внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому загону ГВ ВВБ «Захід» Держприкордонслужби України, спільно зі співробітниками територіального управління ДБР та Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, затримали інспектора прикордонної служби під час отримання хабаря.

Правоохоронці встановили, що військовослужбовець за гроші надавав службову інформацію про розміщення прикордонних нарядів та допомагав правопорушникам незаконно перетнути кордон.

Інспектору прикордонної служби повідомили про підозру за ч.3 ст.368 ККУ «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою». Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Читайте: Буковинець намагався переправити за кордон трьох чоловіків за 9 тис. доларів

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW