На Житомирщині встановлюють свідків та очевидців ДТП, в якій загинув чоловік



Звягельські слідчі встановлюють свідків та очевидців ДТП, в якій загинув чоловік.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 квітня на трасі Київ-Чоп поблизу с. Дідовичів Звягельського району. У межах досудового розслідування поліцейські збирають всю інформацію, що може бути важливою для слідства.

Нагадаємо, близько 6:45 водій автомобіля «DAF», рухаючись у сторону м. Рівного, здійснив зіткнення з трактором «Т-150» під керуванням 62-річного жителя с. Калинівки Піщівської громади, який їхав у попутному напрямку. За кермом вантажівки перебував 34-річний житель Рівненщини.

Унаслідок ДТП водій трактора отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення Звягельської багатопрофільної лікарні. На жаль, за кілька днів він помер.

Слідчі кваліфікували подію за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, володієте іншою важливою інформацією щодо її обставин, просимо звернутися до Звягельського райвідділу поліції (м. Звягель, вул. Івана Франка, 3а) або зателефонувати за номером 093-462-99-16 або на спецлінію «102».

Звягельський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW