Слов’янська адміністрація подала заявку на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти



У Донецькій облдержадміністрації відбулось засідання комісії щодо заявок на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти. 

Її очолила заступниця голови облдержадміністрації Юлія Костюніна. На засіданні розглянули документи, які подали місцеві ради та військові адміністрації. Говорили також про формування Переліку проєктів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.04.2023 № 419 "Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти".

Подано 14 проєктних заявок 10 військовими адміністраціями. Серед них: Слов’янська, Гродівська, Добропільська, Комарська, Костянтинівська, Краматорська, Лиманська, Олександрівська, Селидівська, Удачненська) на загальну суму 66 083,601 тис. грн, у т.ч:

- коштів субвенції – 52 178,520 тис. грн,

- співфінансування бюджетів територіальних громад – 13 905, 081 тис. грн.

Як зазначає департамент освіти і науки облдержадміністрації, у 2023 році передбачено 23 624,00 тис грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти.

Читайте також: 

  • З «Ураганів» і артилерії російські війська накрили Костянтинівку. Ситуація на Донеччині
  • Патрульні у Краматорську знайшли дитину на вулиці під час комендантської години
  • Мешканці Слов’янська можуть реєструватись на гуманітарну допомогу сім’ям з дітьми

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW