Де у Чернівцях підприємцям отримати безкоштовну консультацію



Чернівці запускають безкоштовні консультації для підприємців. Щотижневі зустрічі з експертами допоможуть підприємцям розвивати свій бізнес.

У Чернівцях стартують безкоштовні консультації для підприємців, які хочуть розвивати свою справу. Зустрічі з експертами з юридичних, фінансових та інших питань стосовно підприємницької діяльності будуть проводитись щотижня на базі Центру розвитку підприємництва, - повідомив Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування.

Проект реалізується за підтримки програми EU4Business та департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради.

З 25 травня у Чернівцях розпочинаються безкоштовні консультації для підприємців, які прагнуть розвивати свій бізнес. Щотижневі зустрічі з кваліфікованими експертами відбуватимуться на базі Центру розвитку підприємництва Чернівців за адресою: вул. О.Кобилянської, 3. Експерти працюватимуть щочетверга та надаватимуть консультації з юридичних, фінансових та інших питань стосовно підприємницької діяльності.

Підприємці зможуть отримати необхідну інформацію щодо юридичних, фінансових та маркетингових питань, що виникають у процесі діяльності, залучення додаткових фінансових ресурсів, міжнародних грантів та кредитів для створення, розвитку та масштабування бізнесу тощо.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном: +380 66 049 9985. Згодом буде складений детальний графік консультацій, який поширимо найближчими днями.

Проект реалізовується за підтримки програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Читайте: У Чернівцях оголосили аукціон на сільськогосподарську земельну ділянку

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW