На Одещині затримали групу шахраїв, - ФОТО, ВІДЕО



Кіберполіцейські Одещини викрили групу осіб, які продавали вдавали торгівлю мопедами, яких насправді не мали, і просили з покупців гроші за їхню пересилку. За скоєне правопорушникам загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

На одній із платформ онлайн-оголошень зловмисники обманювали людей на продажі неіснуючих мопедів, беручи гроші за відправку "товару" поштою і припиняючи спілкування з покупцями. Правоохоронці встановили двох потерпілих, які замовили транспортні засоби у зловмисників і перерахували їм понад 2000 та 3000 гривень за доставку.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що до злочину причетні двоє жителів міста Татарбунари віком 24-х та 37-ми років, останній з яких судимий за корисливі правопорушення.

За місцями мешкання фігурантів у Татарбунарах та Одесі провели обшуки.

Правоохоронці вилучили комп’ютерну та телефонну техніку, флеш-накопичувачі, гроші, банківські картки та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

Чоловікам повідомили про підозру у незаконному заволодінні чужим майном шляхом шахрайства. Їм загрожує позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW