У Сумах перевірили, як увечері курсують маршрутки з центру до Харківської



Начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко під час апаратної наради доповів про результати чергової перевірки виконання перевезень приватним громадським транспортом.

У середу, 17 травня, перевірили рух автобусів у вечірній час з середмістя (зупинка «Універмаг «Київ») у напрямку вул. Харківська. Досліджували виконання графіків руху на 11 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на маршрутах № 56 (ТОВ «Сумипастранс») та № 21 (ФОП Олійник А. Г.). За результатами перевірки склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

Також минулого тижня, у вівторок, 16 травня, відбулося засідання комісії з координації роботи транспорту, де розглянули питання продовження договорів з перевізниками, безпеки пасажирських перевезень, контроль технічного стану та зберігання транспортних засобів, внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про визначення переліку та назв зупинок міського пасажирського транспорту на території Сумської міської територіальної громади».

У п’ятницю, 18 травня, відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг провів нараду з перевізниками, на якій обговорили питання належного виконання умов договорів, виконання графіків руху, виконання перевезень у вечірній час, підтримки санітарно-технічного стану автобусів та їх належного зберігання.

Підписуйтесьна нас у соцмережах:

Telegram https://t.me/sumy0542

Instagram https://www.instagram.com/0542.ua/

Facebook https://www.facebook.com/0542inua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW