У Сокирянах затримали жінку за збут наркотиків



У Сокирянах поліція затримала жінку, яка торгувала наркотиками. Вона мала у своєму розпорядженні порошкоподібну речовину з психотропними речовинами, які обмежено чи заборонено використовувати. За це їй загрожує до десяти років в'язниці та конфіскація майна.

32-річна жителька міста Сокиряни займалася реалізацією наркотичних речовин. Для викриття каналів надходження наркотичних і психотропних речовин на нелегальний ринок, працівники відділення поліції м. Сокиряни провели оперативні заходи на території обслуговування. Під час проведення слідчих дій правоохоронці задокументували декілька фактів збуту наркотичних речовин, які здійснювала затримана жінка.

Поліцейські затримали її та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відповідно до висновку експерта Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, вилучена порошкоподібна речовина містить психотропну речовину, обіг якої обмежено – метадон, та особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP.

Правоохоронні органи повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. За це їй загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Читайте: Жителі Чернівецького району розповсюджували наркотики

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW