В Броварах чоловік зґвалтував 4-річну дитину



Днями правоохоронці затримали чоловіка, який вчинив сексуальне насильство над 4-річною дівчинкою. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Насилля вчинив уродженець Бердянська, який був раніше судимий за розбій та грабіж. На момент злочину 48-річний ґвалтівник тимчасово проживав на території Київщини та працював технічним працівником броварського ліцею.

Поліцейські з'ясували, що матір дівчинки попросила знайому побути з дитиною на час її відсутності. Коли малолітня перебувала в квартирі подруги, над нею вчинив сексуальне насильство гість родини.

«Подруга матері почула крик дитини, коли забігла, то побачила дівчинку без трусиків, а чоловік у цей час вибіг із квартири», - розповіла речниця поліції Київщини Ірина Прянішнікова.

Про насильство жінка терміново повідомила в поліцію.Судово-медична експертиза підтвердила зґвалтування малолітньої дитини.

Правоохоронці затримали злочинця вже наступного дня.

Проти насильника відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 КК Укріїни, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

«Звертаюсь до батьків, не залишайте малолітніх дітей без нагляду, тим більше з малознайомими вам людьми. Саме ви, перш за все, відповідальні за безпеку і добробут своїх доньок та синів», - додав Нєбитов.

Читайте також:

У Броварах викрили ділка, який влаштував «бізнес» на ухилянтах



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW