Окупанти готуються до пляжного сезону в Новоазовському районі, однак у Сєдово знову пустять не всіх



У так званій "ДНР" заявили, що мають намір обстежити та очистити пляжі Новоазовського району перед початком курортного сезону.

Всього в районі 9 пляжів: шість – у селищі Сєдове та 4 – у селі Безіменному.

Однак, за словами так званого "глави адміністрації Новоазовського району" Василя Овчарова приїхати до Сєдова можна буде, як і раніше, лише за перепустками.

Він заявив, що буде організовано такий самий порядок, як і останні два роки. Ті, хто прописаний на території Новоазовського району, зможуть в'їжджати до селища безперешкодно. Решта відпочиваючих приїжджатимуть на запрошення баз відпочинку або підприємців, які здають житло у найм. Перепустка вестиметься за списками. Винятки, коли можна проїхати без перепустки та прописки, становлять два випадки: якщо у людини є родичі, які мешкають у Сєдово (мають забрати вас з пункту пропуску) або є своя нерухомість у селищі (потрібно пред'явити відповідні документи).

Нагадаємо, до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Сєдово був єдиним морським курортом на тимчасово окупованій території Донецької області. З 2014 року селище знаходиться в окупації. За ці роки "русский мир" привів у занепад колись квітуче селище.

Детальніше про це 0629 писав у 2021 році у матеріалі Курорт под конвоем. Как в оккупированном Седово прошел пляжный сезон, - ФОТО

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW