Погода у Кривому Розі на вихідні



У Кривому Розі найближчі два дні буде тепла і сонячна погода. Опадів не очікується. Мешканцям та гостям міста слід насолодитися кількома сонячними днями, адже з понеділка синоптики вже прогнозують дощі, а в середу навіть з грозою.

Про це повідомляє 0564.ua, посилаючись на сайт «Sinoptik.ua».

Завтра, 20 травня, у Кривому Розі ясна погода протримається зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Опадів синоптики не прогнозують в цей день. Вдень повітря прогріється до +27 °C. Максимальна швидкість вітру в цей день сягатиме 4.8 м/с.

За останні 130 років в цей день максимальна температура повітря була зафіксована у 1907 році- 33.5 °C, а мінімальна - 4.9° °C у 1952 році.

В неділю, 21 травня, незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Кривому Розі погода буде похмурою. В цей день опадів не очікується. Стовпчик термометру підніметься вдень до +24 °C. Швидкість вітру сягатиме 5 м/с.

За останні 130 років в цей день максимальна температура повітря була зафіксована у 1949 році- 31.9 °C, а мінімальна - 2.8° °C у 1917 році.

Весь наступний тиждень у Кривому Розі йтиме дощ, інколи це буде дрібний дощ, а інколи злива з грозою. Лише у вівторок та середу синоптики прогнозують мінливу хмарність, а в інші дні тижня небо буде вкрите хмарами. Незважаючи на опади, в Кривому Розі буде тепло і стовпчик термометру показуватиме +26 °C.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW